Wij zijn momenteel gesloten.Wij zijn weer geopend op dinsdag vanaf 10:00 uur.

Maak een afspraak.

Zorgbedden.

Zorgbedden zijn bedoeld voor mensen die op de één of andere manier zorg en/of hulp nodig hebben. Kenmerkend voor een zorgbed is dat dit bed veel mogelijkheden voor de gebruiker en het verzorgend personeel moet bieden. Bovendien moet een zorgbed aan veel eisen op het gebied van veiligheid voldoen.

Onze zorgbedden hebben de volgende eigenschappen:

  • Volledig elektrisch verstelbaar
  • Eenvoudige in- en uitstap
  • Voorzien van onrusthekken
  • Op werkhoogte van de zorgverlener
  • Eenvoudig verplaatsbaar
  • Huiselijke uitstraling

Huiselijke Uitstraling

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN ZORGBED?

Eenvoudige in- en uitstap
Ons zorgbed heeft een elektrisch bediende hoog-laag functie, waardoor de hoogte van het bed eenvoudig versteld kan worden in hoogte. Hierdoor kunt u het bed zo verstellen, dat uw voeten altijd aan de grond staan bij het opstaan. Zo stapt u bovendien stapt u ook weer gemakkelijk in bed. Wilt u graag rechtop zitten voordat u het bed uitstapt dan kan dit met de eveneens elektrisch verstelbare rugsteun.

Maximaal zit- en ligcomfort
Of u nu zit of ligt, een zorgbed moet ergonomisch verantwoord zijn en bovendien maximaal comfort bieden! Ons zorgbed is in combinatie met een een goede matras ergonomisch verantwoord en biedt door de vele verstelmogelijkheden maximaal zit- en slaapcomfort.

Onze zorgbedden zijn standaard voorzien van wielen, hierdoor is het bed goed verplaatsbaar en biedt ook voor het verzorgende personeel een goed werkcomfort.

Veilig in- en rondom uw bed
Door de traploze hoogte verstelling van onz zorgbedden kunt u eenvoudig en veilig in en uit uw bed stappen doordat u al met uw voeten op de grond staat bij het in- en uitstappen, Hierdoor is de kans kleiner dat u valt of struikelt.

De mogelijkheid voor het plaatsen van zg. onrusthekken biedt het voordeel dat in geval van een onrustige slaap u niet zomaar uit het bed kunt vallen. Bij de verzorging kan het onrusthek eenvoudig tijdelijk verwijderd worden.

Ideale werkhoogte voor de zorgverleners
Een bijzonder Arbo aspeckt voor de zorgverlener! Uw zorgverlener kan het bed met de hoog-laagfunctie eenvoudig op de gewenste werkhoogte verstellen. Omdat de zorgverlener het bed op een zodanige hoogte kan verstellen dat hij/zij zich minder hoeft te bukken, is dit minder belastend voor zijn/haar rug.

Huiselijke uitstraling
Bij het ontwerpen van onze zorgbedden was één van onze eisen dat het bed naast ergonomie en comfort ook een huiselijke uitstraling heeft. Hierbij mochten dan geen functies verloren gaan en moeten op eenvoudige wijze aan de meest verschillende inrchtingsstijlen aanpaspaar zijn.