Wij zijn momenteel gesloten.Wij zijn weer geopend op donderdag vanaf 10:00 uur.

Maak een afspraak.

Nieuws
Posted in

Opening

Posted in

Vanaf 3 maart mogen wij weer open.

Natuurlijk zijn wij daar heel blij mee en we hopen u weer te mogen verwelkomen en goed slaapadvies te geven.

Wij begrijpen dat deze periode veel potentiële klanten naar internet hebben gejaagd. Helaas dat is niet anders hier was voor ons niet tegen te vechten. Omdat onze filosofie is dat wij serieus slaapadvies willen geven moeten wij in gesprek en moeten wij onze klant zien [ ook uw lighouding ] hierdoor kunnen wij zeggen dat al onze klanten goed liggen. Gelukkig kan dat nu weer. Om u de aandacht te geven welke u verdient bieden wij wel de mogelijkheid om een afspraak te maken tel, 0683567172 of druk op de afspraak button op onze website  www.alphabed.nl. U kunt de afspraak met ons maken wanneer het u uitkomt. Wij hebben dan alle aandacht en tijd voor u. De afspraken worden nu al volop geboekt u hoeft alleen maar 06 83567172 te bellen om een afspraak te maken.

Hopelijk kunnen wij u in goede gezondheid binnenkort weer persoonlijk begroeten

Met een vriendelijke groet,

Sigfrid Appelman


AlphaBed slapen van A tot Z…….
Info@alphabed.nl
Zaanweg 124
1521 DS Wormerveer NL
+31 6 83567172